Био парфюмите разказват истории

Парфюмът говори за теб повече от колкото външния ти вид, от колкото почерка ти, от колкото прическата ти. Той разказва истории, омагьосва и пленява.

Затова трябва да бъде избиран много внимателно. Click To Tweet

Но определено има един вид парфюми, който прави още по-голямо впечатление и се различава значително от традиционните, синтетични. Това са био парфюмите, които са произведени изцяло от естествени съставки. В тях няма химия, а само аромати, които привличат и биват запомнени. Това са парфюмите, за които четем в приказките, парфюмите, които са създавали история и сега я разказват. Защото, когато са се появили в Древен Египет, в Месопотамия, не е имало сложни химически съединения, а прости натурални съставки, които са били съчетавани по уникален начин. И така, ето защо тези парфюми наистина си заслужават.

Не дразнят кожата и сетивата

Голяма част от традиционните парфюми предизвикват алергии и обриви. За щастие при био продуктите няма такава опасност. Те по никакъв начин не дразнят сетивата. Така когато кожата ги абсорбира, само напълно естествени и безопасни вещества проникнат в тялото. Био парфюмите не само не дразнят кожата, но и не я изсушават както повечето синтетични такива. Затова, когато ги ползваш можеш да бъдеш напълно сигурен в крайния резултат.

Имат лечебен ефект

Този тип продукти не само носят невероятни аромати, но и имат лечебни свойства. Все пак те са направени от естествени и натурални продукти, които в повечето случаи имат повече от благоприятен ефект на кожата и тялото ти.

Сертифицирани са

За да се увериш във високото качество на био парфюмите, винаги следи за сертификатите, които притежават. Те показват, че този тип продукти отговарят на стандартите и неслучайно се наричат био. Това означава, че когато видиш подобен сертификат, можеш да се довериш напълно на био парфюма, който е 100% натурален и висококачествен. Допълнителна информация за тези сертификати можеш да намериш онлайн.