Дамските обувки, които в никакъв случай не допадат на мъжете

1212 Жените обожават обувките и това е нещо като правило, от което няма кой знае колко много изключения. Напротив: почти всички дами обикновено прекаляват с броя обувки в колекцията си, та чак няма къде да ги събират в един момент. Нещо повече: когато обувките станат истинска мания, жената е склонна да си купува и такива, от които няма нужда и които: не са кой знае колко женствени и подходящи за нея. Това могат да се нарекат и излишните обувки, обувките, които мъжете по никакъв начин не харесват. Вижте от кои дамски обувки се отвращават мъжете.

  1. Платнените ботуши за лятото

Като цяло, мъжката аудитория не възприема добре модата да се ходи с ботуши през лятото. Вероятно основният им довод е свързан с личната хигиена. Дори вие да не страдате от синдрома на бързото изпотяване на краката обаче, с платнени ботуши за лятото не е редно да ходите на първа среща!

  1. Кецовете на платформа

Когато ги видят на фините им крака, мъжете се сещат за собствените си гуменки и това не им действа кой знае колко очарователно или възбуждащо. Друго си е високият тънък ток, който влудява господата от край време. Не е нужно да захвърляте кецовете си обаче. Просто ги обувайте за логичен повод: разходка, например.

  1. Алпийските ботуши с много кожички

Проучванията сочат, че мъжете са по-големи любители на животните, но едва ли еко подбудите ги отвращават от тези обувки. Такъв тип ботуши просто не е секси и това е! Освен това, те не са и най-удобните за нашите мокри зими, защото бързо се цапат, измокрят, а после трудно се привеждат в нормален вид. Така че, на тях вече, може да им кажете чао и да освободите малко място в гардероба!