Декоративни и демонтажни дейности в интериора

Предстои ли ви промяна на декори в апартамента, искате ли да направите демонтаж на някой части в къщата и да обновите визията й?! Ако всичко това са само част от нещата, които ви се въртят от известно време в главата, но за сега не сте правили крачка напред, то момента е настъпил.

С наемане на фирма по къртене, чистене и извозване ще имате един сигурен помощник за всичко. Какво имаме предвид ще се запитат не малко и ще узнаете по-долу.С услугите на фирма извършваща комплексни услуги като вътрешни и външни демонтажи на отвори за врати и дограма, всякакъв тип довършителни дейности около изнасяне, подготовка, къртене, до прекарване на ВиК и ел. инсталации, премахване на стара замазка, фаянс и теракота, декоративни мазилки, подови настилки, хидроизолации и други, може да постигнете доста.

Разнообразяването на дома не е просто глезотия, а необходимост, която няма как да си позволите, ако не започнете с основните и не стигнете до довършителни работи. Click To Tweet

Извършването на вътрешно довършителни дейности и комплексни строителни ремонти е немислимо без демонтажа и къртенето. Тук става дума за подмяна на старата врата, която изисква къртене на каса и разширяване на отвора, преди монтажа на новата врата. По сходен начин стои въпроса за демонтаж на дограма.

С цялостния пакет на услуги от фирма по демонтажни услуги може да имате пълен цикъл на вътрешни ремонтни услуги от вида на изнасяне, подготовка, къртене, смяна на дограма, ел. инсталации, ВиК инсталации, преградни стени, сваляне на изолация, къртене на замазка, шпакловка, демонтаж на окачени тавани, разбиване на фаянс, гранитогрес, теракота, мрамор, гранит, подови настилки от типа на ламиниран паркет, махане на старо кухненско оборудване, санитарно обзавеждане и други.

В списъка с една част от дейностите на фирма по къртене, със сигурност не са споменати предхождащите и неотлъчни моменти около самата подготовка и последващите дейности като изнасяне на старите и ненужни материали, събрани от демонтажната работа.

Наред с всичко предстои тяхното изнасяне, товарене и превозване до регламентирани за целта сметища. Всичко това изисква много време и физически, къртовски труд, които невинаги е по-силните и възможностите на стопаните на дома. Не е и необходимо. Вече има фирма, която предлага цялостно, комплексно обслужване на достъпни цени.