Какво интересно около дамски плетива за есента

Меки материи, топли, удобни и много стилни дрехи от различни плетки. Всички дамски блузи, жилетки, понча или шалове се нуждаят от своеобразна и навременна грижа, а преди това отдайте се на актуалните за сезона мотиви и цветове.

Всеки от тях със специфични десени и напомнящ за любими места. Сега в старта на есента може да избирате ярки или неутрални тоналности, да подсилите така и така угасващия златист тен от слънцето и смело да обновите гардероба си с принтове от характерни екзотични места.Ако сте се насочили към етно стила, то ще има на какво да се радвате дори в края на лятото, защото в него се среща изобилие не само от видове дрехи, но и цветове, форми и още много.

Ето и една част от предложенията за плетива, които идеално ще устроят всяка дама в хладното време: Click To Tweet

Дълга жилетка – заложете на такава жилетка, ако имате нужда от практичен и непринуден вариант. Тя е подходяща както за хладните вечери в края на лятото, така и през есента и зимата, носена под друга връхна дреха или с блуза или полу отдолу. Когато комбинирате такава широка и обемна дреха, спрете се на панталон, вместо пола. Подобно съчетание ще балансира силуета ви.

Мрежест пуловер – плетивата от лятото и есента са най-често от памучни и мрежести материи. Това може да осигури комфорт през по-топлите летни дни. Ако в пуловера или жилетката присъства мрежа и лека прозрачност, това ще придаде повече сексапил. Когато искате такъв сексапил може да се спрете на наситен или тъмен нюанс. За повече ефект, заложете на неутрални цветове.

Пуловер с остро деколте – такъв модел пуловер е много актуален за началото на есента. Той може да е част от гардероба за работни облекла, дреха за свободното време или топла обвивка за хладните вечери по време на отдиха. Ако желаете да изглеждате симпатично, може да се възползвате от контраста на блузи с декорация, които закачливо ще се показват под острото деколте.

Жилетка тип сако – такава жилетка е идеално предложение за дамите, които държат на стил и класика. Независимо дали мислите с тях да се облеете в градски условия, за офис облекло или на почивка, подобни жилетки сака са чудесен вариант. Те могат да се носят върху риза, елегантна блуза и гарантирано да обещаят повече ефект на цялостния тоалет.