Как да изберете модел на рокля

Снимка на дама с рокля

Есента е вече факт, а стилът на работното място отправя нови предложения за стилните дами. През студените месеци, често мислим повече за това как да ни е топло и забравяме за женската си същност. Ако и вие сте работеща дама, то навярно знаете как може да сте по-ефирна и елегантна. Трябва ми малък подтик и сега с магазин remixshop може да се обличате разнообразно, всеки ден.

С къс ръкав

Ако все още предстоят топли есенни дни може да си набавите някои модел на рокля с Снимка на рокля с къс ръкавкъси ръкави. С такава дреха винаги може да носите сако, яке или наметало. Предлагаме ви няколко свежи варианти на модели рокля и възможностите за съчетания. Всички те са напълно адекватни и подходящи за офиса:

Рокли с ръкав 3./4 дискретен стил – това е една от най-привлекателните и подходящи за всяка възраст рокли. Дължината й подчертава тънката част на ръцете и ги прави още по-красиви. Ако към целия арсенал добавите пръстен или гривна, визията ви ще е още по-галантна и изискана.

Рокля с къс ръкав – небрежна и елегантна – ако не харесвате прекалено изрязаните дрехи с презрамки, този модел рокли е компромисен вариант за офиса. Формата на ръкава може да е като при тениска. Такава рокля ще създаде усещане за лека небрежност и сигурна елегантност. Остава само да изберете цвят и дължина на роклята.

Без ръкав

Рокля без ръкав, но с много възможности – тези модели са страхотна инвестиция, Снимка на рокля без ръкавзащото дарява на притежателката си много възможности. С такава рокля може да се облечете в по-топло или по-хладно време. Свободата на движенията ви е гарантирана. Чудесно се допълва, както със сако, така и с жилетка, парео, бордо или ръкавели. Ако сезонът не предразполага да облечете само къс ръкав или да сте без ръкав, винаги може да комбинирате този модел рокля с боди или блуза с дълъг ръкав.Ако сезонът не предразполага да облечете само къс ръкав или да сте без ръкав, винаги може да комбинирате този модел рокля с боди или блуза с дълъг ръкав. Click To Tweet

Във видеото може да видите различни модели рокли