Развитие на спалното бельо

244f  Дойде време, в което леглата, матраците и спалните комплекти да се развият в индустриална ниша, в която да се включи и цифровизацията. През март 2015 в Прато изпълнителния директор Андреа Кардини обясни, че пазара на матраци укрепва и развива своя индустриален план. Неговото ателие е в силен подем от гледна точка на изпълнението на машини и автоматизирани линии от и за придобиване на специализирани човешки ресурси в употреба и занаятчийски изработки на продуктите.

През март 2015г. е констатирано, че персоналът на ателието се е увеличил двойно – от 22 до 40 служители. Това става в резултат на бързо нарастващото търсене на пазара. Колекциите се радват на огромен успех и печелят интереса на няколко купувачи на търговски вериги и специализирани магазини. Това се случва след участието в двата последователни панаира – в Кьолн през януари и в Нант през Февруари на 2015г.

От „Фабриката на мечтите“ в Прато две различни линии на основното спално бельо излязоха на бял свят. Тези две престижни колекции са резултат от най-добрата техника на производството, която съчетава автентична ръчна изработка с технологии като монтажа и най-напредналите автоматизации, с изключителни решения по отношение на стил, елегантност и класа. Техния подпис в работата се отличава с висока надеждност и удобство. Тяхната работна етика ги задържа в първа позиция в света през последните години. Предложението, отправено от най-иновативните в бранша, е неустоимо и поради опита им в текстилния дизайн, характеризиращ се с внимателно проучване на материалите, които ще представят линията на бъдещето в областта на спалните системи.