Светещи led обувки и аксесоари превземат пазара у нас

Звездни и блестящи

Звездни и блестящи през 2017

Блестящи, светещи спортни led обувки и парти-аксесоари станаха хитови продукти през 2016-2017 година. Тенденцията се запазва – светещи led маратонки, неонови връзки за обувки, множество светещи аксесоари като бижута и украса за коса, искрящи шапки и вратовръзки, весели създават настроение и превръщат ежедневието във весело парти. Златни, сребърни, блестящи в цветовете на дъгата те  придават колорит и предизвикват усмивка, дори когато не ти е до смях. През 2017-та към младежките модни тенденции ще се добавят и много звезди, флуоресциращи апликации, неонови връзки и украси. Удобните лед спортни обувки стават за всички възрасти, за мъже и жени, за младежи и деца.

Нагорещете атмосферата на дансинга

Момичета и момчета, нагорещете атмосферата на дансинга с призрачни танци, обути в удобни, меки и модерни led маратонки. Те ще издържат до четири часа без зареждане, докато по свое желание сменяте цветовете чрез невидимия бутон от вътрешната страна на обувката. Само леко почукване с пета и ще  придадете на краката си разноцветен ритъм.

С тях нямате проблем с прибирането – успешно ще осветявате пътя си, за да не се спъвате в тъмното, а шофьорите отдалеч ще забележат светлинките на обувките ви. Светещите led маратонки са от здрава кожа, мека подметка и могат да ви служат добре като ежедневна спортна обувка, дори когато сте изключили светлината им. Затова са подходящи и в училище, стига да не дразните учителите, като ги включвате в неподходащ момент.

За най-малките led обувките са любопитна весела играчка,

като удобна обувка със стандартна форма или вид на анимационни герои. Децата обожават блестящите и светещи предмети, led обувките ще ги омагьосат.
Подметката е подходяща за проходилите току-що малчугани, а маратонката поддържа крачето при ходене в правилно положение.

Откъде се взе тази модна вълна, която само за няколко месеца превзе света?

Първите светещи обувки произведе Nike за герой от филма „Завръщане в бъдещето 2“. Холивуд обича да превръща в пари аксесоари, костюми, декори от известни филми, а феновете винаги са жадни да притежават поне копие от блестящите аксесоари на своя филмов герой. Ако разполагате с около $4000, може да се доберете до оригинални led обувки, точно копие на тези от филма.Това е най-скъпият модел на известната марка, а дизайнът е наистина фантастичен. Има търгове, където феновете са готови да платят луди пари за уникалните обувки на цени, колкото за лек автомобил. Затова пък производителите по света бързо схванаха идеята и днес можем да си позволим на достъпни цени, нещо нестандартно и фантастично като спортни обувки led, светещи апликации за облекло или аксесоари като бамбукови очила в стил „Робърт де Ниро“, „Боб Дилън“ или дори „Пинокио“ и „Йори“.

Светодиодни нишки вплетени в прическата или тоалета ви превръщат в Пепеляшка на бала

Дамски и мъжки, младежки или детски, спортните led обувки придават радост и колорит,

което прави всеки ден нещо различно и неповторимо. Зимни кецове и боти от кожа в различни цветове или летни – от платове и кожа, украсени с различни по големина звезди, през настоящата година ще продължат да шестват по улиците, просто защото са удобни, весели и нетрадиционни. А да разчупиш ежедневието с нестандартна и изненадваща обувка е повод да излезеш от рамките и да покажеш вътрешното си многоцветно състояние и на околните. Зарадвайте себе си и света с нови светещи лед обувки още сега.