С какво да се носи къса жълта рокля?

99 Да започнем с това, че ние отбелязваме един важен факт: жълтият цвят е подходящ както за блондинки така и за дами с светло кестеняви коси, късата жълта рокля перфектно пасва на тяхната естествена красота.

Късата жълта рокля – това е модел, който може да се впише, почти във всяка една ситуация, която вашият живот ще ви предложи. Тя може да бъде чудесна за вечерни събития и в същото време да ви помогне да завладеете света по време на всички ежедневни дейности и събития. Основното нещо се състои в избора на най-подходящите стил и акценти.

За летните пътешествия, изберете рокля от по-леки платове, както в по-ярки отенъци, така и с по-бледи и сдържани нюанси. Стил – без никакви ограничения, но с препоръката, че трябва да се търсят  рокли с голи рамене или изправени дълги ръкави. Що се отнася до обувките, жълтата лятна рокля върви с черни, кафяви, сини и бежови сандали на токчета или платформи, както и обувки или такива тип балеринки. Дамските чанти да да са в същата цветова схема.

Жълта къса рокля е подходяща, разбира се, не само за горещото лято, но и за пролетта и есента. В този случай трябва да използвате черен чорапогащник. Черни или кафяви кожени якета (или синьо палто) доизграждат образа а черните боти с токчета го завършват.

А ако искате да отидете на коктейл, или всякакво друго забавно събитие изберете само жълта рокля със сочни нюанси. Тя може да бъде:

А) Права и свободно стояща, но с голи рамене

B) Вталена и подчертаваща фигурата

C) на кратък път до баските

D) С пищна долна част и декорирана отгоре

Обувките за вечерната рокля са тип лодки или сандали с токчета. Цветовете им: черен, червен, златен, син, бежов. Не забравяйте да изберете правилната дамска чанта и някои бижута като гривна или колие в същия цвят като този на обувката.